Login

Seafront Hotel er et nybygget hotel der er taget i brug foråret 2015.

Beliggenheden i Hirtshals i det nordvestlige Danmark, der hvor Europa møder Norge, Island og Færøerne gør det til et ideelt sted at overnatte i forbindelse med færger til Norge (Color Line, Fjordline), Island  ( (Smyril Line) og Færøerne (Smyril Line).

Seafront Hotel er Hirtshals by højeste bebyggelse. Med dets placering i Hirtshals midtby lige ved havneindsejlingen gør det til et ideelt sted at spotte færge trafikken når den kommer og går til henholdsvis Norge, Island og Færøerne.

Hotellet er smagfuldt indrettet med alle faciliteter der hører til et moderne hotel. Med dets beliggenhed ved Hirtshals havn og panoramaudsigt til Hele Hirtshals by fra terrassen, er det for tiden det mest moderne og eksklusive hotel i Hirtshals og omegn.

Seafront Hotel ´s terrasse er beliggende 31 meter over havoverfladen og i klart vejr kan man se spotte Skagen og Kandestederne

Seafront Hotel er beliggende i bekvem afstand fra færgerne til Norge, Island og Færøerne, hvilke alle kan nås med bil inden for et par minutter kørsel.

KONTAKT

Gå til toppen